BeyinTR

İlgili Haber

Manşet Haber

Sağlık Personel

24 Ocak 2016 Pazar

Hemşire Forması İmalatı Nerede Satılır Satan Yerler Hemşire Forması Modelleri

Ağrı'nın gündeminde olan sağlık sektörü, artık en şık hemşire forması çeşitleri, en yeni doktor forması modelleri ve birbirinden kaliteli sabo terlik modelleri ile birlikte anılıyor. Çünkü ülke genelinde satışa sunduğu ürünlerin kalitesi ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken ÖZELSA Medikal Ağrı'da da hizmet vermeye başladı. Kentin tüm ilçe, semt ve mahallelerinde yer alan sağlık kuruluşları firmanın hemşire forması, cerrahi takım ve doktor önlüğü modelleri arasından seçim yapabilir.
Ağrı'da Sabo Terlik Nereden Alınır?
Ağrı Devlet Hastanesi, Eleşkirt Devlet Hastanesi, Mediza Hastanesi, Özel Ağrı Güven Başaran Hastanesi, Patnos Devlet Hastanesi, Tutak Devlet Hastanesi ve kentte hizmet veren diğer hastaneler hiç vakit kaybetmeden firmanın online satış sitesine tıklayabilir. Çünkü indirim kampanyaları ile birlikte satışa sunulan ürünler kalite düzeyi yüksek olduğundan uzun yıllar kullanımınızda olacak!
İnternet üzerinden ister bilgisayarınızdan ister cep telefonunuzdan sipariş verebiliyorsunuz. Hemen şimdi özelsa medikal firmasının web adresine tıklayarak ürünleri inceleyebilir, beğendiğiniz ürünlere satın al butonuna tıklayarak sahip olabilirsiniz. Firma Ağrı'nın her semtine ve ilçesine kargo ile ürünlerini ulaştırıyor. Üstelik beklemeden sadece birkaç iş günü içerisinde en yeni sabo terlik modellerine ve doktor önlüğü tasarımlarına sahip olabilirsiniz.
Doktor Önlüğü ve Öğretmen Önlüğü Üzerine İsim ile Unvan Yazılıyor
Ağrı Patnos cerrahi bone modellerine en fazla talep gösteren ilçeler arasında yer alıyor. Ayrıca desenli ve düz renkte cerrahi takım modelleri de yine ilçenin gözdesi… Veteriner hekimler ve diş hekimleri için tasarlanmış beyaz önlük modelleri, Ağrı'da görev yapan öğretmenlerin de imdadına yetişiyor. Üstelik tüm ürünler firma tarafından paça boyu ayarlanarak gönderiliyor. Bunun yanı sıra isim yazımı ve unvan yazımı da firmanın hizmetlerinden yalnızca biri!
Ağrı'nın soğuk hava şartlarına uygun kalın kumaşlardan hazırlanmış doktor önlük modelleri ile sağlık formaları, tüm sağlık görevlilerinin kendi sağlığını da koruma altına alıyor. Aynı zamanda uzun süre ayakta kalması gereken sağlık çalışanları, hastane ayakkabısı çeşitleri sayesinde gün boyunca rahat ediyor. ÖZELSA Medikal uygun fiyat politikasını yıl boyunca uyguluyor. Online satış sitesine tıkladığınızda sizi her daim gayet düşük fiyatlar karşılıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder