BeyinTR

İlgili Haber

Manşet Haber

Sağlık Personel

26 Ocak 2016 Salı

ANKARA'DA SAĞLIK ÜNİFORMASI DENDİĞİNDE AKLA GELEN İLK ADRES!

Ankara'da Sağlık Üniforması Dendiğinde Akla Gelen İlk Adres!

Doktor forma modelleri dendiğinde hayalinizde canlanan tasarımların büyük bölümünün ÖZELSA Medikal ürünleri olduğunu biliyor musunuz? Başkent Ankara'ya uzun zamandır online hizmet veren firma, hemşire forması ile doktor önlüğü başta olmak üzere sabo terliklerve doktor boneleri gibi tüm ihtiyaçların karşılandığı ender internet adreslerinden biri olmayı başardı. ÖZELSA  Medikal önlük, forma ve sağlık üniforma malzemeleri ile kısa sürede Ankara'da ilk akla gelen firmalardan biri haline geldi.

Ankara'da Hemşire Forması ve Doktor Önlükleri Nereden Alınır?

Başkent'te hizmet veren onlarca sağlık kuruluşu ve bu kuruluşlarda görev yapan yüzlerce sağlık mensubu mevcut! Elbette kentte cerrahi terlik, cerrahi bone,sabo terlik ve benzeri ihtiyaçlar da oldukça fazla… Ankara Araştırma Hastanesi, Ankara Dışkapı Mevki Asker Hastanesi, Akay Hastanesi, Ankara Güven Hastanesi, Ulus Hastanesi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi gibi kurum ve kuruluşlar gereksinimlerini en uygun fiyatlar eşliğinde karşılayabilir.

Üniforma ya da Önlük Üzerine İsminiz ve Unvanınız Yazılıyor!

Çünkü online satış yapan firma en kaliteli ürünleri en cazip fiyatlarla satın almanızı sağlıyor. Üstelik ÖZELSA  Medikal'in internet sitesi, alışverişi büyük bir keyfe dönüştürmeyi de başarıyor. Ucuz ancak bir o kadar kaliteli olan cerrahi boneöğretmen önlüğüdoktor önlüklerilaboratuvar önlüğü ve diğer ürünler uygun ödeme kolaylıkları eşliğinde adresinize kadar kargo ile ulaşıyor.

Ankara'nın Tüm Semtlerinden Sipariş Verilebilir

Beğendiğiniz üniforma ya da önlüklerin üzerine yine firma tarafından isminiz ve unvanınız yazılıyor. Hatta paça boyunun ölçünüze uygun şekilde ayarlanması dahi firmanın hizmetleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla online olarak satın al butonuna tıklayarak seçtiğiniz ürünleri kullanıma hazır bir şekilde teslim alıyorsunuz. Veteriner hekim formaları ile veteriner hekim önlüğü çeşitleri de satışa sunulan ürünler arasında yer alıyor.

Ankara'da Neden ÖZELSA Medikal Ürünleri Tercih Edilmeli?

Yoğun bir çalışma temposu eşliğinde hizmet veren sağlık görevlileri, kendi sağlıklarını da ihmal etmemeli! İşte ÖZELSA  Medikal'in farkı bu noktada da ortaya çıkıyor. Rahat ve cilt dostu kumaşlardan dikilen sağlık formaları, rahat ve ortopedik sabo terlikler firmanın en çok satılan ürünleri arasında bulunuyor. Eğer siz de sağlığınızı önemsiyorsanız ve zaman tasarufu yapmak istiyorsanız Ankarada sağlık çalışanlarının favorisi olan ÖZELSA Medikal'i tercih edin!

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder