BeyinTR

İlgili Haber

Manşet Haber

Sağlık Personel

25 Ocak 2016 Pazartesi

Hamdi Alkan'dan Hülya Avşar'a Cip Değil Cips Aldık Göndermesi

Hamdi Alkan kızının doğum gününü kutlarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hülya Avşar'ın kızına doğum gününde jeep aldığı hatırlatılınca, biz de cip değil ama cips aldık diyerek espri yaptı.

 Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti, kızları İlknaz'ın doğum gününü Bebek'teki bir mekanda kutladı. Selen Görgüzel'in ilk evliliğinden olan kızı İlknaz için Hamdi Alkan, iki ayrı mekanda kutlama organize etti. Kutlama sonrası Bebek'te habercilerle karşılaşan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti, soruları yanıtladı.
 

Konu doğum günü olunca ikiliye, geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren Zehra'ya annesi Hülya Avşar'ın aldığı iddia edilen 400 bin TL değerindeki Range Rover marka Jeep hatırlatıldı. Etrafa bakarak ticari taksileri gösteren Hamdi Alkan, daha sonra "Cip değil ama cips aldık" diyerek espriyi patlattı.
''KENDİSİ ÇALIŞSIN ALSIN''

Söze giren Selen Görgüzel ise "Kendisi çalışsın alsın. Daha genç, yolun başında. Para kazanmanın, emek vermenin ne demek olduğunu öğrensin." diye konuştu. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Hamdi Alkan, kilo vermeye devam ettiğini ve formunu korumaya çalıştığını söyledi.
Kaynak: Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder