BeyinTR

İlgili Haber

Manşet Haber

Sağlık Personel

26 Ocak 2016 Salı

Bartın da ÖZELSA Medikal'den Memnun!

Ülkenin her kentinden ve her ilçesinden sipariş kabul eden ÖZELSA Medikal ürünlerini bu kez Bartın'a ulaştırmaya başladı. En kaliteli ve en uygun fiyatlı sağlıkçı formaları kullanmanın keyfini yaşayan Bartın sağlık görevlileri de sonunda ÖZELSA medikal kalitesi ile tanıştı. Artık Bartın'da hemşire forması nereden alınır ya da en yeni doktor önlüğü modelleri nerede soruları da nihayet yanıt bulmuş oldu.

Bartın'da ÖZELSA Medikal Ürünlerine Nasıl Ulaşılır?

İnternet üzerinden online satış yapan firma keyifli bir alışverişin de adresi oluyor. En ucuz doktor önlüğü çeşitleri, en ekonomik hemşire terlikleri ya da en kaliteli laboratuvar önlüğü çeşitleri firmanın satış sitesinde ve Bartın'daki sağlık görevlilerine de sadece tek tık uzaklıkta! Sipariş vermek için satış sitesine tıklayarak beğendiğiniz ürünleri alışveriş sepetinize atın. Ardından satın al yazan yere tıklayarak siparişini verdiğiniz ürünlerin kapınıza kadar gelmesini sağlayın!

Firma gayet bol ürün çeşidine sahip! Bu sayede tüm sağlık görevlileri ihtiyaçlarını en ucuz ve en kaliteli ürün çeşitleri arasından karşılayabiliyor. Sadece beyaz önlük çeşitleri değil sabo terlik modelleri, iki parçadan oluşan hemşire formaları modelleri, cerrahlara özel cerrahi bone çeşitleri ve yine cerrahlar için özel olarak tasarlanmış cerrahi terlik çeşitleri ürün yelpazesi arasında mevcut! Tüm bunlarla beraber doktor bone modellerini ve öğretmen önlük çeşitlerini de firmanın satış sitesinde bulabiliyorsunuz.

Bartın Devlet Hastanesi, Ata Diyaliz Merkezi, Bartın Ulus Devlet Hastanesi, Özel Aktıp Merkezi ile Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi en yeni laboratuvar önlük modelleri ile en yeni laboratuvar formaları çeşitleriyle çoktan tanıştı. Kentteki özel sağlık kuruluşları da sağlıkçı terlikleri ve cerrahi boneleri gibi ürün çeşitlerini inceleyebilir, personeli için takım halinde sipariş verebilir. Çünkü firma toplu sipariş de kabul ediyor.

En yeni laboratuvar önlükleri mutlaka incelenmesi gereken ürün çeşitleri arasında yer alıyor. Diş hekimi önlüğü ve veteriner hekim önlüğü gibi ürün çeşitleri de firmanın yoğun sipariş aldığı ürün grupları arasında bulunuyor. İndirim kampanyaları sona ermeden siz de ÖZELSA Medikal ürünleriyle tanışabilir, uygun fiyatlardan faydalanarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

www.ozelsamedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder